seslaami 2020 2

Info og bestilling transport (link)
Info og bestilling overnatting (link)

familietur 2020

Påmelding for Familieturen 2020 - klikk her

Det innkalles herved til årsmøte i Turrennklubben Rogaland tirsdag den 26.nov kl.19,00 Møtet avholdes på Jåttå Videreg Skole i Jåttåvågen og lokalet er åpent fra kl. 18,45.

NB!!!! Dørene låses kl 19.00 presis pga skolens sikkerhetsbestemmelser.

Vi serverer kaffe og frukt.

Saksliste :

1. Åpning
  4. Årsmelding - trykk her for å laste ned årsmelding
  5. Regnskap - trykk her for å laste ned regnskap
  7. Skifondets beretning og regnskap.
  8.  Behandling av innkomne forslag.

Sakspapirene blir lagt ut på møtet.

Møteinnkallingen blir lagt på hovedsiden på www.turrennklubben.no og videre sendt til medlemmene pr e-post. (Hvis vi har din e-post adresse.)

Løpende informasjon om årsmøtet, regnskap og årsmelding finner du på vår hjemmeside: www.turrennklubben.no Etter at årsmøtet er avsluttet blir det anledning til spørsmål/diskusjon om saker som er av interesse. Forslag til saker (punkt 7 ovenfor) må være styret i hende innen 10. november 2013 Forslagene kan sendes eller ringes inn til Harald Krohn-Pettersen Tlf.:93039237 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styret ønsker alle medlemmer vel møtt til årsmøtet.

Hilsen TURRENNKLUBBEN ROGALAND

sekr