seslaami 2020 2

Info og bestilling transport (link)
Info og bestilling overnatting (link)

familietur 2020

Påmelding for Familieturen 2020 - klikk her

Bilde Øystein Pettersen

Onsdag 13. november kl. 18 inviterer vi til temakveld med Øystein "Pølsa" Pettersen på Quality Hotel Residence i Sandnes.

Han vil fortelle om trening og skiutstyr, og det kommer nok en og annen morsom historie fra hans etter hvert så innholdsrike karriere.
Hetland Sport er også på plass og vil presentere noen av vinterens nyheter når det gjelder bekledning og skiutstyr.
Det blir servert kaffe og litt "knask".

Arrangementet koster kr. 100,- pr deltaker og betales via Vipps til Turrennklubben Rogaland, #71296. Innbetalingen merkes med Temakveld.
Har du ikke Vipps kan du sende en kort beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. pr SMS til mob 99472475 eller pr epost til.

Arrangementet er åpent for alle.

NB! I etterkant av temakvelden, ca kl. 20.30, blir det Turrennklubben sitt årsmøte.

Håper vi sees!

Hilsen styret i Turrennklubben Rogaland