seslaami 2020 2

Info og bestilling transport (link)
Info og bestilling overnatting (link)

familietur 2020

Påmelding for Familieturen 2020 - klikk her

Takk for sist til alle dere som var med på Marcialonga Ski i år! I år har vi også en flott tur hvor du virkelig kan oppleve Giro d' Italia på nært hold.
Vi har gode kontakter i arrangørkomiteen på Giro'en, og tilbyr et utvidet program for årets sykkeltur til Val di Fiemme og Marcialonga Cycling.

Les bare på årets program!

Tirsdag: På vei til Vicenza, hvor vi skal bo 2 netter, passerer vi Seefeld og Innsbruck. På ettermiddagen rekker vi en sykkeltur innen vi skal besøke en spesiell vinkjeller (Vini Cris) i Berici Hills. Det blir en guidet tur og prøvesmaking...
Vi har felles middag på hotellet som heter Castelli i Montecchio Maggiore.

Onsdag: Etter frokost har vi muligheten til å sykle siste delen (60km) av dagens Giro-etappe (17:e)! Vi følger etappen fra arenaen rett ved mål, hvor vi har akkreditering!
På kvelden er vi klare for gallamiddag av det eksklusive slaget, som arrangørene av dagens etappe holder for spesielle gjester! De som velger å reise den 22.05 ankommer München på kvelden. Vi overnatter på veien i Oberammergau.

Torsdag: Etter frokost blir det transfer til Ala-Trento der vi får mulighet å sykle dagens etappe (18:e) som er en bakketempo-etappe på 19,5 km. Vi følger etappen på nært hold på ettermiddagen og reiser derfra videre til Cavalese der vi bor de siste 4 nettene på hotell Bella Vista****. Hotellet eies av olympisk mester på tremila fra Grenoble i 1968, Franco Nones.

Fredag: Etter frokost reiser de som ønsker med til noen av de mest berømte alpetoppene i Giro d' Italias historie, Mount Gavia eller Stelvio der kanskje årets Giro skal avgjøres... Dere får mulighet å teste styrken også her, innen vi følger de beste av de beste gjøre opp om årets rosa giro-trøye! Den som heller ønsker seg en rolig tur fra hotellet i Cavalese kan selvklart velge det. Vi spiser sammen på hotellet om kvelden.

Lørdag: Sykkelturer i Val di Fiemme eller utfordre seg selv med Giro-stigninger på formiddagen før rytterne kommer. I dag sykles den 20:e og nestsiste etappen av Giroen, som passerer blant annet Bolzano, Marcialonga-starten for skirennet i Moena og San Pellegrino innen man fortsetter via Cortina og Passo Tre Croci til legendariske Tre Cime Di Lavaredo der Eddie Merckx slo igjennom 1968 og er ikke årets Giro blitt avgjort tidligere, så blir den det definitivt det i dag!

Søndag: Etter frokost på hotellet er det i dag klart for Marcialonga Cycling CRAFT 2013 for de som vil. 85 km eller 130 km. Eller så kan man sykle rolig i dalen, prøve seg ut på noen stigninger på egenhånd, eller slappe av på hotellet.

Les mer på hjemmesiden vår, www.pwt.no!

P.S: Vi har også et par ledige plasser til både Svalbard Skimarathon og Island; Fossavatn Skimarathon 2013.