seslaami 2020 2

Info og bestilling transport (link)
Info og bestilling overnatting (link)

familietur 2020

Påmelding for Familieturen 2020 - klikk her

OVERNATTING SKJER PÅ SETESDAL HOTELL BYGLAND OG REIÅRSFOSSEN OSE

NB!!! MERK AT BESTILLING STARTER 03. JANUAR 2019

VIKTIG!! Du trenger ikke være medlem i Turrennklubben for å overnatte på Setesdal Hotell eller Reiårsfossen. Ønsker du allikevel medlemskap ordnes det ved å klikke på "BLI MEDLEM" på vår hjemmeside turrennklubben.no. Pris kun kr 100,- pr år. Er du medlem gjelder betalt kontingent.

Turrennklubben har i 2019 lik ordning som i 2018 med overnatting i forbindelse med Sesilåmi og bestilling skjer på vår hjemmeside. Vi har forhåndsbestilt 75 sengeplasser på Setesdal Hotell. Disse fordeles på 2-manns rom og noen få hytter med plass til 2 til 5 personer. Når hotellet er fullt opp bruker vi motellet på Reiårsfossen Camp, Ose som har 25 sengeplasser. Også disse spiser middag på Setesdal hotell fredag, men frokost serveres på Ose.

Merk at bestilling skjer på vår hjemmeside. Klikk på «Sesilåmi – overnatting». Bestillingen avsluttes med elektronisk betaling.

 

OBS!! SESILÅMI AVVIKLES LØR 9 mars 2019. ART AV OVERNATTING BLIR SOM FØLGER:

Det tas forbehold om en ørliten prisstigning ved påmeld i januar 2019

På Setesdal Hotell, Bygland tilbys overnatting med full middag, dessert og kaffe, frokost og nistepakke i to-manns rom. Det kan ligge inntil 4 personer på enkelte rom hvis ønskelig. Oppredde senger med håndkle og såpe. Dusj på alle rom. Felles stue. Eget smørerom. Pris kr 900,- (2018)

På Reiårsfossen Ose tilbys overnatting i oppredde senger og med håndkle og såpe. Full middag serveres på Setesdal Hotell og frokost serveres på Ose. Felles stue Pris kr 900,- (2019)

Det er ordnet med garasje evnt smørestall til bruk for å klargjøre skiene. I tillegg ordner vi som i fjor slik at startnumrene blir brakt til overnattingsted for utdeling på fredag.

AT DU OPPGIR KORREKT STARTKLASSE ER AVGJØRENDE FOR Å FÅ STARTNUMMER LEVERT FREDAG (SKRIV SLIK – M51 – 55). Det angis når du bestiller overnatting.

NB!! VÆR NØYE MED RETT STARTKLASSE. MANGE OPPGIR FEIL I PÅMELDING OG DET GIR MEG EKSTRA JOBB MED Å LETE OPP STARTNUMMER.

Vi refunderer ikke betalt overnatting. Ved sykdom vil den enkelte kunne benytte egen reiseforsikring.

 

LYKKE TIL MED SESILÅMI TUREN.

Hilsen Turrennklubben

PS!!! Bussbillett er ikke inkludert, men kjøpes på vår heimeside turrennklubben.no eller hos Hetland Sport, Sandnes. Bedrifter og lag kan kontakte Else Jonnie for å få fakturert bussbilletter. KVITTERING PÅ BETALT BUSS FUNGERER SOM BUSSBILLETT.