seslaami 2020 2

Info og bestilling transport (link)
Info og bestilling overnatting (link)

familietur 2020

Påmelding for Familieturen 2020 - klikk her

Påmelding for overnatting er åpnet!

Overnatting skjer på Setesdal Hotell (Bygland) og Reiårsfossen (Ose). NB!!! Merk at bestilling starter 01. desember 2019

Viktig! Du trenger ikke være medlem i Turrennklubben for å overnatte på Setesdal Hotell eller Reiårsfossen. Ønsker du allikevel medlemskap ordnes det ved å klikke på "BLI MEDLEM" på vår hjemmeside turrennklubben.no. Pris kun kr 100,- pr år. Er du medlem gjelder betalt kontingent.

Turrennklubben har i 2020 lik ordning som i 2019 med overnatting i forbindelse med Sesilåmi og bestilling skjer på vår hjemmeside. Vi har forhåndsbestilt inntil 100 sengeplasser på Setesdal Hotell. Disse fordeles på 2- og 4 manns rom og noen hytter med plass til 2 til 6 personer. Når hotellet er fullt opp bruker vi motellet på Reiårsfossen Camp, Ose som har 25 sengeplasser. Også disse spiser middag på Setesdal hotell fredag, men frokost lørdag serveres på Ose.

Merk at bestilling skjer på vår hjemmeside. Klikk på «Sesilåmi – overnatting». Bestillingen avsluttes med elektronisk betaling.

Art av overnatting blir som følger

- På Setesdal Hotell, Bygland tilbys overnatting med full middag, dessert og kaffe, frokost og nistepakke i to-manns rom. Oppredde senger med håndkle og såpe. Dusj på alle rom. Felles stue. Eget smørerom.

- På Reiårsfossen Ose tilbys overnatting i oppredde senger og med håndkle og såpe. Full middag serveres på Setesdal Hotell og frokost serveres på Ose. Felles stue

Pris i 2019 var kr 900,-. Mulighet for en ørliten prisstigning.

 

Det er ordnet med garasje evnt smørestall til bruk for å klargjøre skiene. I tillegg ordner vi som i fjor slik at startnumrene blir brakt til overnattingsted for utdeling på fredag.

At du oppgir korrekt startklasse er avgjørende for å få levert startnummer på fredag (skriv slik – M51 – 55). Det angis når du bestiller overnatting.

NB!! vær nøye med rett startklasse, mange oppgir feil i påmeldingen og det gir oss ekstra jobb med å lete opp startnummer

Vi refunderer ikke betalt overnatting. Ved sykdom vil den enkelte kunne benytte egen reiseforsikring.

 

Lykke til med Sesilåmituren

Hilsen Turrennklubben

PS!!! Bussbillett er ikke inkludert, men kjøpes på vår heimeside turrennklubben.no eller hos Hetland Sport, Sandnes. Bedrifter og lag kan kontakte Else Jonnie for å få fakturert bussbilletter. Kvittering på betalt buss fungerer som bussbillett.